Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ciobanu nu este omul cărților

Noul antrenor al Petrolului nu antrenează ,,din cărți”. Ciobanu susține că îi place să se documenteze și se inspiră din jocul echipelor de top. Principalul petrolist a recunoscut că ,,fură” meserie de la majoritatea antrenorilor dar are propria sa filozofie. Petrolul trebuie să joace un alt sistem, să fie agresiv iar adversarul trebuie pus sub presiune în terenul său. Antrenorul de 40 de ani a mai spus că nu vrea, în vestiar, jucători sensibili.
Președintele Vlad a spus că lista despărților este știută. Dar poate fi influențată de noul antrenor pentru că Ciobanu are altă viziune iar în aceasta se pot încadra jucători aflați pe ,,lista neagră”. Antrenorul cu licență A are pretenții de la Georgian Păun iar fotbalistul mai merită o șansă după ce intrase în dizgrația conducerii.
Noul antrenor a mai spus că jucătorii vor avea temă în vacanță. Claudiu Tudor și coechipierii trebuie să mediteze la schimbarea sistemului de joc iar aceștia vor avea timp avănd în vedere că au parte de o lună de zile liberă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co