Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cisterna cu GPL

O cisternă încărcată cu 7 tone de gaz petrolier lichefiat s-a
răsturnat, aseara, pe Drumul Naţional 1, pe tronsonul cuprins
între localităţile prahovene Româneşti şi Pucheni, după ce s-a ciocnit cu un autoturism Dacia. Impactul, spun politistii, s-a produs atunci cand soferul Daciei care se deplasa spre Ploiesti a incercat sa intoarca pe linia continua intrand pe contrasens pe banda pe care se deplasa cisterna spre Bucuresti. Soferul cisternei a încercat să evite coliziunea, iar autotrenul a intrat în balans şi s-a răsturnat pe şosea. Imediat după producerea accidentului a avut loc un început de incendiu la compartimentul motor al cabinei cisternei, timp în care a existat pericol de explozie.
În urma accidentului soferul Daciei Logan, un medic chirurg de 37 de ani din Brasov, a suferit un traumatism toracic sever,fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare
pentru scoaterea acestuia dintre fiarele maşinii. In prezent, dupa ce a fost operat, starea acestuia este tot critica. Conducatorul auto de pe cisterna a scapat doar cu cateva julituri. El spune ca a incercat sa evite impactul,dar nu a mai avut timp.
Timp de peste 5 ore ,pompierii militari prahoveni s- au confruntat
cu o situatie la limita. A existat pericol de explozie, iar traficul
rutier de pe DN 1 a fost blocat si deviat prin localitatile
Odaile,respectiv Pietrosani.La miezul noptii,cisterna încărcată cu GPL a fost repusă pe roţi cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.
Dupa mai mult de cinci ore de blocaj,cisterna s-a pus in
miscare pe roti,fiind condusa in afara DN 1 si a localitatii unde
incarcatura de GPL a fost transferata intr-un recipient gol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co