Administratie

CJ Prahova e gata de exproprieri

Consiliul Judeţean Prahova a pregătit documentaţia pentru achiziţionarea de servicii juridice în vederea indentificării proprietarilor, cadastrării şi exproprierea cu despăgubiri a peste 24 de hectare de teren. Totul pentru a putea duce la bun sfârșit două proiecte de modernizare a unor drumuri judeţene, care trebuie executate cu fonduri europene.
Primul proiect, în valoare de circa 14 milioane de euro vizează reabilitarea DJ 720 – care trece prin comunele Filipeştii de Pădure şi Floreşti- pe o distanţă de 14,5 kilometri începând de la limita cu judeţul Dâmboviţa, până la intersecţia cu DN1. Al doilea, de 33,2 milioane euro, vizează reabilitarea DJ 102K, DJ102D și DJ 100C, pe aproximativ 46 de kilometri. Este vorba de un fragment a ceea ce constituie „Drumul Vinului“. Lucrările prevăzute cel puțin pentru o parte a acestei zone de est sunt ample.
Cele trei drumuri traversează localităţile Mizil, Urlați, Baba Ana, Ceptura, Ciorani, Fântânele, Fulga, Sălciile și Vadu Săpat. Consiliul Judeţean a alocat 7 milioane de lei pentru acordarea de despăgubiri în cazul exproprierilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co