Imobiliare Valea Prahovei

Concurs de graffiti

S-au săturat să stea cu ochii în patru după poliţie atunci când au chef să deseneze ceva. Este vorba de amatorii de graffiti, care s-au organizat şi s-au întâlnit în sala de sport de la Liceul Forestier, pentru a vedea care este mai bun. Concursul, desfăşurat sub “oblăduirea” a doi profesori, s-a dovedit a avea căutare în rândul tinerilor dotaţi cu spray-uri cu vopsea. Marian Dinu, zis Maidanu, cel mai cunoscut creator de graffiti din zona Câmpina, s-a bucurat să vadă cum colegii lui de la alte licee au răspuns invitaţiei sale.
Toţi cei prezenţi în sala de sport de la liceul Forestier au pus suflet în ceea ce au făcut. Totuşi, în faţa camerei au recunoscut că este greu să realizeze o lucrare mai bună decât cea a iniţiatorului întrecerii.
Cea mai mare bucurie a elevilor a fost aceea că nimeni nu i-a tras de urechi pentru că au început să-şi folosească spray-urile.
 “Nu contează cine câştigă concursul!” Aceasta este părerea profesorilor care au supravegheat tinerii artişti. Esenţial este faptul că au avut ocazia, în cadru organizat, să-şi dea frâu liber imaginaţiei.
Fiind totuşi un concurs, a fost desemnat şi un câştigător, în persoana lui Marian Dinu, care a realizat o lucrare intitulată MARS, o lucrare realizată după o schiţă găsită pe internet.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TyCRGxzRSnc

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co