Actualitate

Control OPC pe Valea Prahovei

Mai multe unitati de alimentatie publica au fost inchise temporar astazi in urma unui control fulger al reprezentantilor oficiul pentru protectia consumatorului . La una dintre unitatile economice controlate, locurile destiante pentru clientii  fumatori, erau preponderent mai numeroase decat cele pentru nefumatori.
Inspectorii OPC au avut o adevarata surpriza cand au controlat produsele alimentare, care erau pastrate in locuri neigienice fara a fi depozitate la o temperatura adecvata. Majoritatea produselor aveau o culoare si un gust indoielnic.
Inspectorii OPC spun ca pe perioada sezonului de iarna, pe Valea Prahovei   vor verifica in continuare unitatile hoteliere si de alimentatie publica unde vor fi facute sesizari de catre turisti. Conducatorii unitatilor de alimentatie publica  controlate au fost amendati cu 1.000 de lei si obligati sa distruga toate produsele improprii consumului, ei mai au la dispozitie 90 de zile pentru a remedia deficientele grave constatate,  altfel unitatile de alimentatie publica vor fi inchise definitiv.
httpv://www.youtube.com/watch?v=sJTluBqqGaw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co