Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cu ATV-ul in rapa

Doi turişti veniţi la munte au ales să facă o plimbare cu ATV-ul pe Dichiu, drumul care leagă staţiunea Sinaia de Platoul Bucegi. Fata şi băiatul au pornit pe drumul forestier, iar la un moment, tânărul a pierdut controlul şi au căzut 20 de metri în gol, într-o prăpastie. Imediat, ambulanţa şi un echipaj SMURD au ajuns la ei. Cei doi au fost scoşi din râpă şi transportaţi la Spitalul din Sinaia.
Fata şi băiatul au venit în Sinaia pentru a se relaxa. Au petrecut ceva timp la cabana Cuibu Dorului, iar apoi s-au hotărât să facă o plimbare cu ATV-ul. Deşi drumul pe care au ales să meargă este accidentat, au vrut să aibă parte de ceva senzaţii tari. S-au hazardat! O manevră greşită şi ATV-ul s-a răsturnat, iar tinerii s-au accidentat destul de rău.
Nu este primul accident de acest gen în zona noastră. În urmă cu aproximativ o lună, în oraşul Câmpina, nepoata deputatului William Brânză şi-a pierdut viaţa pe Dealul Muscel. Din cauza terenului accidentat şi a experienţei reduse în conducerea unui ATV, fata s-a răsturnat cu vehiculul, s-a rănit grav şi a murit la Spitalul Judeţean. Multe persoane închiriază ATV-uri, se plimbă cu ele în locuri greu accesibile, însă nu ţin cont şi de sfaturile cunoscătorilor. De asemenea, majoritatea nu poartă echipament special de protecţie, iar în urma căzăturilor se rănesc grav sau chiar îşi pierd viaţa.
httpv://www.youtube.com/watch?v=t3GK2ANZNCc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co