Actualitate

CUPA A.O.R. – ETAPA a II-a

Cea de-a doua etapă a Cupei Asociației Orașelor din România, la nivel zonal, s-a desfășurat pe Valea Prahovei și a adus față în față echipele primăriilor din Bușteni și Târgu Neamț. Partida s-a desfășurat pe un teren modern, iar la final gazdele s-au impus cu un scor drastic: 13 la 1. Spectatorii au avut parte de o partidă frumoasă, cu goluri și autogoluri spectaculoase, iar spiritul de fair – play a dominat întregul joc. După fluierul final oaspeții au recunoscut diferența de valoare dintre cele două formații și au promis că vor ține pumnii echipei din Bușteni la turneul final.

Dincolo de competiția sportivă, primarii celor două localități spun că vor păstra legatura și, profitând de avantajele fiecărei localități, vor încerca să lege o colaborare și în plan turistic.

Turneul final va avea loc în perioada 11 – 14 septembrie, la Năvodari sau Bușteni, locația exactă urmând a fi stabilită în zilele următoare. Cupa Asociației Orașelor din România se află la prima ediție, fiind organizată pentru angajații primăriilor și a personalului din serviciile publice locale aflate în autoritatea Consiliului Local.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co