Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cupa sperantei

Ambiţie, talent şi multă pasiune pe terenurile de sport din Sinaia. Chiar dacă iarna a aşternut vineri noapte un strat de zăpadă peste terenurile de sport ale şcolii Principesa Maria şi a Colegiului Cantacuzino din Sinaia, acest lucru nu i-a împiedicat pe organizatori să dea startul primei ediţii a Cupei Speranţei la fotbal. 9 echipe din Poiana Ţapului, Sinaia şi Comarnic, formate din elevi ai claselor 3-4, respectiv 5-6, şi-au disputat supremaţia la fotbal.
Ambiţiile şi emoţiile au fost foarte mari, cu atât mai mult cu cât o parte din meciuri s-au decis la lovituri de la 11 metri.
Indiferent dacă au câştigat sau au pierdut, pentru toţi copii aceasta întrecere a fost o adevărată plăcere. De la fotbalul de maidan sau dintre blocuri, ei au trecut astfel la o adevărată competiţie care i-a stimulat pe toţi.
Competiţia s-a dovedit a fi un real succes, ceea ce i-a determinat pe organizatori să o transforme într-o tradiţie. Astfel, cât de curând Cupa Speranţei va fi din nou organizată, de această dată cu mai multe echipe ale şcolilor de pe întreaga Vale a Prahovei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Tc-5waqsGbE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co