Actualitate

Da,dar nu asa de scump

Prima conferinţă de presă organizată la sediul PNL DIN Câmpina, de când şefia a fost preluată de Virgil Guran. O conferinţă de presă în care s-au discutat multe, pe tot oficios, dar şi lejer, totuşi, o conferinţă de presă care totuşi a avut un subiect principal: alocarea a două miliarde şi jumătate de lei vechi pentru organizarea Zilelor Câmpinei. Cei de la organizaţia câmpineană a PNL nu spun că sunt împotriva organizării unui spectacol pentru Zilele Câmpinei, spun însă că, în condiţiile crizei financiare mondiale, ar trebui să folosim banii în scopuri mult mai bune, pe care câmpinenii să le resimtă.
Au protestat, însă… au protestat degeaba! Unul dintre cei care se pricep la spectacole, spectacole live, şi anume Liviu Briciu, a ridicat o altă problemă: achiziţionarea unui sistem de sonorizare, care să rămână în administrarea primăriei, în felul acesta putând fi scutiţi mi de euro la următoarele concerte care vor fi organizate la Câmpina.
Au încercat să atragă atenţia executivului câmpinean. Aceasta a fost intenţia celor de la PNL. Au vorbit despre cataclismul care a lovit lumea, România, Câmpina, şi despre măsurile care ar trebui luate. Banul public ar trebui cheltuit mult mai chibzuit… aceasta ar fi concluzia din prima conferinţă ţinută de Virgil Guran şi echipa lui!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co