Actualitate

D’AOR GRAND PRIX Festival de dans

Timp de trei zile, sala de spectacole a Centrului Cultural Aurel Stroe din Bușteni s-a dovedit arhiplină la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Dans „D’Aor Grand Prix”. La eveniment au fost prezenți peste 500 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 4 și 25 de ani. Cu toții au trebuit să arate juriului că stăpânesc la perfecție arta dansului, însă misiunea nu a fost una ușoară.
Tinerii concurenți, sosiți din toată țara, au dat un adevărat test de rezistență și măiestrie pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni. De la cei mai mici până la cei mai mari, dansatorii au evoluat pe grupe de vârstă și pe secțiuni în stiluri de: balet, dans clasic și contemporan sau fantezie dar și dans de cabaret și muzical.
Tinerii participanți spun că își doresc să urmeze o carieră în domeniu și să devină cei mai buni dansatori.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Multiculturală „Dans Art Open – România” în parteneriat cu Centrul Cultural „Aurel Stroe” şi este cel mai bine cotat concurs de acest gen din ţară, sută la sută românesc!
Organizatorii speră ca acest concurs, care este adresat în mod special copiilor, adolescenţilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 4 şi 25 de ani, să devină unul cunoscut și în străinătate!

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co