Actualitate

Daruri la sanatoriul din Busteni

Se apropie Paştele, iar deputatul Colegiului 1, Cristian Burlacu s-a gândit la tinerii de la Sanatoriul Balneoclimateric din Buşteni. A făcut mai multe pachete, iar alături de colegii liberali din oraş, a mers să împartă darurile. Bucuria a fost mare în rândul copiilor, deoarece nu se aşteptau să primească o aşa vizită şi nici cadouri. Zâmbetul le-a apărut imediat pe buze şi în semn de recunoştinţă au recitat o poezie, care l-a impresionat pe deputatul de valea Prahovei. Parlamentarul s-a bucurat în momentul când s-a întâlnit cu tinerii şi le-a dat şi câteva sfaturi.
După ce a împărţit daruri, Cristian Burlacu a vizitat Sanatoriul Balneoclimateric şi a stat de vorbă cu tinerii. Conducerea instituţiei s-a bucurat că cineva şi-a amintit şi de tinerii cu probleme de sănătate. Ei au mai primit anul trecut, înainte de Crăciun, tot de la Cristian Burlacu daruri.

La Sanatoriul Balneoclimateric din Buşteni au fost duse  peste 100 de daruri. Deputatul Cristian Burlacu le-a primis tinerilor că va veni să îi viziteze ori de câte ori îi va permite timpul.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=pTgfOEsmWh8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co