Actualitate

David si Goliat

David şi Goliat… sau mai bine spus… buturuga mică răstoarnă carul mare! Iată doar două expresii care pot definii perfect un accident de circulaţie care s-a produs în dimineaţa zilei de 28 septembrie în capătul străzii Dealului, din Câmpina. Ce s-a întâmplat exact? Şoferul unui TIR, care venea din judeţul Alba, a crezut ceea ce i s-a spus şi a ajuns pe un drum mult prea îngust pentru mastodontul care cântărea 37 de tone. La un moment dat a văzut o maşină trasă pe dreapta şi a oprit TIR-ul. A tras frâna de mână şi a plecat să caute proprietarul Opel-ului. L-a găsit. În timp ce vorbea cu el…. a văzut cum TIR-ul o ia la vale. Fără şofer! Cele două persoane au sărit imediat în curte şi s-au uitat cum mastodontul, plin cu cherestea, face „acordeon” autoturismul.
Din fericire nimeni nu a păţit nimic. Cei care locuiesc în zonă îşi aduc aminte de celelalte accidente care au avut loc în acea curbă. Accidente în urma cărora oameni şi-au pierdut viaţa. Poate că, în urma acestui eveniment rutier, cineva se va gândi să monteze un indicator rutier care să nu permită autovehiculelor de mare tonaj accesul pe strada Dealului.
S-au chinuit mult, dar în cele din urmă autotrenul a fost adus pe „calea cea dreaptă”. Asta după ce a fost reparat sistemul de direcţie, fără de care încercările anterioare de eliberare a drumului s-au dovedit a fi inutile.
Un drum mult prea îngust, o curbă destul de dificilă la dreapta, un utilaj mult prea mare şi nişte frâne care nu au ţinut. Combinate cu indicaţii deloc „preţioase” din partea unor cetăţeni… iată reţeta „perfectă” producerea unui accident. Dacă TIR-ul a putut pleca pe roţile sale, nu acelaşi lucru se poate spune despre autoturism, care, totuşi a făcut un lucru bun.: a împiedicat cele 37 de tone de fier şi lemn să ajungă într-o casă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co