Actualitate

De la 8 de 38

De la 8 la 38 de kilometri! Aceasta este diferenţa de distanţă pe care autospecialele de la Floricon Salub vor fi nevoite să o parcurgă începând cu primele zile ale lunii martie. Cauza? Aşa cum prevedea în urmă cu 6-7 luni directorul firmei de salubritate, rampa ecologică de la Băneşti se va închide. Asta va duce, bineînţeles, la situaţia în care gunoiul menajer va trebui transportat în altă parte.  Şi, în urma unor tratative care durează de mai bine de 2 săptămâni, Florin Constantinescu a reuşit să obţină acordul să ducă gunoiul la Boldeşti. Adică la 38 de kilometri distanţă de Câmpina.
Inevitabilul s-a produs şi acum câmpinenii şi toţi cei care duceau gunoiul la rampa de la Băneşti trebuie să se aştepte acum la o creştere a tarifului cu 26%. În condiţii de criză financiară!

La Boldeşti mai pot fi depozitate, conform estimărilor, în jur de 1.200.000 metri cubi de gunoi. Acesta este, de fapt, timpul rămas autorităţilor să construiască cea de-a doua alveolă a rampei de gunoi de la Băneşti. Până atunci vom plăti, însă, cu 26 % mai mult decât până acum. Distanţa contează!
httpv://www.youtube.com/watch?v=GI2IOATohc4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co