Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Derbi cu buletinul

Campioana României la baschet are parte de o nouă înfruntare specială pe teren propriu. CSU Asesoft o va întâlni, mâine seară, pe Steaua în derbiul Ligii Naționale. Această înfruntare a început, deja, înainte ca arbitrul să înalțe prima minge. Gruparea ploieșteană a anunțat ca la acest meci accesul în sală se va face doar pe baza buletinului de Prahova. Conducătorii ploieșteni au motivat decizia prin faptul că suporterii de la Peluza Sud și-au anunțat prezența la meci pe cont propriu.

Alb-albaștrii le-au solicitat steliștilor o hârtie oficială prin care să-și asume răspunderea pentru galeria pe care o doresc la meci, însă au refuzat angajamentul. Ploieștenii au semnale că, având în vedere rivalitatea dintre echipele de fotbal Petrolul și Steaua, ar putea izbucni conflicte violente. În plus, gazdele știu că galeria oaspete a creat probleme și la alte meciuri de baschet din țară. În aceste condiții, oficialii campioanei au decis să-și protejeze fanii în interiorul sălii prin intrarea cu actul de identitate.

Președintele Stelei, Virgil Stănescu, susține că hotărârea este discriminatorie și de neînțeles mai ales că Petrolul nu are echipă de baschet. Dacă în culise derbiul a început și baschetbaliștii Ploieștiului de-abia așteaptă confruntarea. Ei au de luat o revanță după ce, în tur, bucureștenii i-au învins pentru prima oară în acest sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co