Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Detalii bancare

Durează de câteva luni de zile şi se părea că la un moment dat se vede luminiţa de la capătul  tunelului. Este vorba despre situaţia creată la Rafinăria Steaua Română, societate care avea de primit în jur de 10 milioane de lei de la stat. Statul român a fost dat în judecată şi cei de la rafinărie au câştigat banii care li se cuveneau. Bani care au ajuns într-o bancă comercială. O bancă ce nu vrea, momentan, să emită o scrisoare de garanţie, pentru ca livrarea de ţiţei să fie reluată.
„Să nu ne înecăm ca ţiganul la mal”! Acesta este unul dintre lucrurile pe care le-a mai spus liderul sindical, care este conştient de faptul că oamenii vin la serviciu, nu la muncă, doar 9 zile pe lună, şi că trebuie ca într-un timp cât mai scurt să fie dată drumul la activitate. Societatea ar putea supravieţui dacă ar avea ţiţei pe care să-l proceseze.
Totul este legat de scrisoarea de garanţie care trebuie emisă de la banca unde au ajuns banii pe care rafinăria i-a câştigat în procesul cu statul român. Cei care reprezintă salariaţii de la Steaua Română speră ca aceasta să apară cel târziu pe 15 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co