Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Discuțiile nu s-au stins…

Legea antifumat, votată în Parlament și care va fi aplicată de la jumătatea lunii martie, ar putea fi modificată în ședința Guvernului de săptămâna viitoare, din cauza unor prevederi considerate “absurde”, legate de practicarea acestui viciu la terase.

În cazul în care vor fi aprobate, modificările vor fi aplicate din luna mai. Legea prevede că fumatul este interzis în “orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiș, plafon sau tavan și care este delimitat de cel puțin doi pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent”.

Unii membri ai Executivului consideră ”absurdă” definiția din Lege privind locurile în care este interzis fumatul și vor să o modifice în curând printr-un alt act normativ, deși Legea a fost publicată în Monitorul Oficial la 1 februarie 2016 și va fi aplicată de la jumătatea lunii martie. Unul dintre argumentele principale ale celor care vor modificarea Legii este faptul că actul normativ ar avea ca efect interzicerea fumatului în locuri similare celor în care fumatul este în continuare permis, diferențele de amenajare a teraselor fiind minore, după definiția din Lege.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co