Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Disparuta de acasa

De teama ca va trebui sa dea socoteala in fata politistilor, o adolescenta din Sinaia a fugit de acasa. A lasat in urma un bilet in care a scris ca este acuzata pe nedrept si apoi a disparut fara urma.
Intamplarea s-a petrecut ieri dupa ce unei colege de clasa i-a disparut un aparat de fotografiat digital si a anuntat politia.
Tanara are 16 ani si este eleva in clasa a 11-a la colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Miercuri, in timp ce toti colegii erau plecati in laboratorul de informatica, Paula a ales sa ramana in clasa si, in acest timp, unei colege i-a disparut un aparat de fotografiat.
A fost chemata politia, care a hotarat sa-i faca adolescentei o “invitatie” la discutii pentru dupa-amiaza pentru elucidarea disparitiei telefonului. Speriata, fata a mers acasa, unde a lasat un bilet in care spunea ca pleaca pentru ca a fost acuzata pe nedrept de furt.
Dupa ce n-au dormit toata noaptea rudele au cautat-o  disperate si s-au gandit la ce e mai rau. In cele din lurma tanara si-a sunat mama.
Cunoscutii spun ca tanara a avut parte de multe schimbari in ultimul an. Adoptata de mica de o familie din Breaza, si-a regasit de curand tatal natural in Sinaia unde s-a si mutat, dar in urma cu putin timp s-a indragostit de un tanar cu care locuieste de cateva luni.
httpv://www.youtube.com/watch?v=-X4lh-tv_Uw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co