Distractie in aer liber

Chiar dacă vremea nu a prea ţinut cu ei, turiştii veniţi la munte în acest weekend, pe Valea Cerbului s-au distrat pe cinste. Au fost cam zgribuliţi de frig, însă au aprins focuri de tabără şi s-au cinstit cu vin şi bere. În staţiunile montane de pe Valea Prahovei nu au avut parte de focuri de artificii sau de concerte în aer liber ca la mare, însă au petrecut câteva zile de neuitat alături de prieteni şi rude în aer liber. Nici măcar ploaia nu le-a stricat planurile celor puşi pe distracţie.
Noaptea, turiştii au dansat şi au mâncat fripturi făcute pe grătar, iar dimineaţa au luat-o de la capăt. Îmbrăcaţi cu haine groase şi cu câte un pahar de vin în mână, au jucat hore în jurul focului şi prea puţin le-a păsat de vremea urâtă.
Petrecăreţii au fost supravegheaţi de Jandarmi şi de reprezentanţii Parcului Natural Bugeci, pentru că de fiecare dată, în urma lor, rămân mormane de gunoie. Aşa că, cine nu şi-a depozitat resturile la containere, a încasat amenzi usturătoare. Turiştii sunt avertizaţi să respecte natura şi regulile de campare. Jandarmii  îi vor monitoriza şi în următoarele weekend-uri pe cei care fac grătare în aer liber.
httpv://www.youtube.com/watch?v=O_iHohAc1Ew

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co