Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Distractie in vacanta

La munte, in vacanta intersemestriala, sute de copii sositi din toata tara se distreaza pe partiile de schi care acum sunt la mare cautare. Atractia pentru sporturile hibernale este tot mai mare de la an iar statiunile de pe Valea Prahovei au cele mai bune oferte in acest sens. In aceste zile, elevii sositi aici beneficiaza de partii amenajate dar si de cele mai bune conditii de cazare, masa si …distractie!
Copii spun ca au invatat deja regulile de baza ale schiului si promit ca nu se vor lasa de acest sport, in ciuda inevitabilelor …cazaturi. Pentru cei aflati in tabara, costul unui loc de cazare este de 1.100 de lei pentru o saptamana, bani in care intra cazarea, trei mese pe zi, suplimente nutritive pe partie si bineinteles…instructori profesionisti de schi! Copiii sunt incantati ca in aceasta vacanta au parte de o experienta noua.
Instructorii de schi  spun ca la terminarea stagiului de pregatire copii vor deprinde  bazele schiului si vor primi diplome in functie de gradul de asimilare a cunostintelor. Programul zilnic este unul foarte strict dar benefic. Istoviti dupa o zi pe partie, copiii gasesc resurse si pentru alte activitati. Serile de carnaval si concursurile tematice intregesc programul.
Pentru micutii prezenti la munte, vacanta este una de vis iar schiul nu mai are de-acum nicio necunoscuta. Urmatoarea intalnire va fi in vacanta de Paste, atunci cand cu totii spera sa mai exerseze ce au invatat deja. Numai, daca or sa mai prinda ceva zapada…
httpv://www.youtube.com/watch?v=p3waBOC5yWw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co