Turism

Distractie la munte

A fost cald în weekend, aşa că mulţi au profitat de zilele libere şi au luat cu asalt muntele. Zona preferată pentru distracţie a fost Valea Cerbului din Buşteni. Domnii au încins grătarele şi au preparat tot felul de bunătăţi: mititei, cârnaţi, frigărui sau pastramă. Doamnele au stat la plajă şi au căpătat un bronz de invidiat. Cei care s-au încins la soare s-au răcorit cu o bere, dar şi cu o baie pe cinste. S-au aruncat în apa rece ca ghiaţa şi s-au bălăcit mai rău ca nişte copii. Nu au lipsit nici plimbările cu trăsura sau cu ATV-ul, dar nici dansurile în faţa cortului.
La munte a venit atât de multă lume, încât abia dacă aveai loc să arunci un ac. Muzica a răsunat pe Valea Cerbului pânătârziu în noapte, iar grătarele au fost încinse tot timpul.
Cei dornici de aventură s-au căţărat pe munte. Au preferat să îşi petreacă pe stânci weekend-ul, acolo unde merg câd vor să se distreze şi în acelaşi timp să îşi exerseze îndemânarea în căţărare.
În weekend, la munte a fost aglomeraţie mare. Toată lumea s-a distrat pe cinste, cu bani puţini. Cei care au vrut să beneficieze de confort, au preferat să stea la unităţile hoteliere, însă foarte mulţi au preferat să se distreze în aer liber şi să doarmă la cort.
httpv://www.youtube.com/watch?v=rzqKMQrdqqs

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co