Imobiliare Valea Prahovei
Social

Doar 120 de bilete de tratament, în prima serie

Doar 120 de bilete de tratament i-au fost repartizate Case Județene de Pensii Prahova pentru prima serie de plecare în stațiuni, începând de astăzi. Asta deși până la această dată au fost depuse 2000 de cereri din partea pensionarilor. Stațiunile în care se poate pleca acum sunt Puciosa, Amara, Sărata Monteoru, cele care aparțin Societății Comerciale de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Muncă, unitate aflata in subordinea Casei Nationale de Pensii Publice. Din totalul de bilete acordate pentru prima serie, 17 sunt gratuite, ele fiind acordate, potrivit legii, anumitor categorii de beneficiari cum sunt veteranii, persecutații politic, persoanele cu handicap.
Vă reamintim că repartizarea biletelor de tratament balnear nu se mai face în functie de ordinea depunerii cererilor, ci în baza unor punctaje. Cererile trebuie depuse cu cel putin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament.
Anul trecut, au fost acordate peste 7.000 de bilete de tratament. Cele mai solicitate stațiuni sunt Covasna, Pucioasa, Mangalia, Saturn, Baile Felix, Olanesti, Amara, respectiv cele cu profil reumatic si cardiovascular.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co