Actualitate

Doi morţi într-un accident rutier, la ieşirea din Buzău

Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite, într-un grav accident rutier produs ieri la intersecția DN2B cu DJ204D. Conform primelor verificări, a reieșit că este vorba despre o coliziune între un autoturism condus dinspre Gălbinași către Buzău, de către un șofer de 54 de ani, din Brăila, și mașina ce se deplasa din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 55 de ani, din Prahova.

În urma impactului, mai multe elemente de caroserie au sărit într-o a treia mașină, condusă dinspre Gălbinași către Buzău, de către un brăilean de 63 de ani.
Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor celor două mașini implicate în coliziune și cu decesul a două persoane, un bărbat și o femeie, de 46 de ani, respectiv 56 de ani, din Brăila și Prahova, pasageri în cele două autoturisme.
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co