Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

(P) Dotări prin intermediul fondurilor europene

Grupul de Acţiune Locală Colinele Prahovei a fost înfiinţat la începutul anului 2013 pentru a veni în sprijinul administraţiilor locale şi întreprinzătorilor din comunele pe teritoriul cărora îşi desfăşoară activitatea.
Locuitorii comunei Cocorăștii Mislii, comună cu peste 3.000 de locuitori, s-au numărat printre beneficiarii sprijinului Grupului de Acţiune Locală Colinele Prahovei pentru a accesa fonduri europene pentru dezvoltarea localităţii şi pentru realizarea iniţiativelor proprii. Astfel, primăria din localitate a accesat, prin intermediul Grupului de Acţiune Locală Colinele Prahovei, fonduri europene pentru dotarea terenului de sport dar și pentru dotarea și modernizarea căminului cultural.

Șase agricultori din comuna Cocorăștii Mislii au contractat proiecte prin intermediul Grupului de Acţiune Locală Colinele Prahovei. GAL Colinele Prahovei îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul comunelor Băneşti, Cocorăştii Mislii, Filipeştii de Târg, Floreşti, Măgureni, Scorţeni, Vâlcăneşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co