Actualitate

Ecoprichindeii in actiune

Sunt mici, însă au dat un exemplu demn de urmat celor mari. Ecoprichindeii au ieşit astăzi în parcul Dimitrie Ghica din Sinaia pentru a le arăta celor mari că nu este frumos să arunce gunoaie. Vor să trăiască într-un mediu curat şi sănătos, însă sunt alţii care nu ţin cont că natura trebuie protejată. Aşa că, s-au echipat corespunzător, au luat saci şi mănuşi în mâini şi au ieşit în natură pentru a face curăţenie pe spaţiul verde. Prichideii sunt la grădiniţă  şi au vrut să le demonstreze trecătorilor că se strâng multe gunoaie în urma lor.
Cei care s-au aflat azi de dimineaţă în parcul Dimitrie Ghica au rămas impresionaţi de gestul grădinarilor. Nu le-a venit să creadă că micuţii, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, adună gunoie. Mulţi, sensibilizaţi de copilaşi, au început să plângă.
După muncă şi răsplată! La finalul acţiunii, ecoprichindeii au primit bomboane şi au făcut poze alături de cei mari. S-au bucurat de vremea frumoasă şi au petrecut ceva timp în aer liber, bucuroşi că în urma lor parcul a rămas curat.
Vom avea o generaţie care va şti să protejeze natura. Aceasta este concluzia autorităţilor locale, dar şi a directorilor grădiniţelor din Sinaia. Încă de la vârste fragede, tinerii sunt învăţaţi că nu este bine să arunce gunoaiele pe unde apucă. La rândul lor, simt nevoia să trăiască într-un mediu curat şi sănătos. Le vor spune şi celor din jurul lor că deşeurile trebuiesc colectate selectiv şi depozitate în containere speciale. Micuţii vor să mai iasă pe teren, însă nu pentru a aduna gunoaie, deoarece speră că atât, turiştii, cât şi sinăienii, vor lăsa spaţiul verde curat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=R2FWQ4gBiHE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co