Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Elena Udrea la Sinaia

Duminică, 25 ianuarie, ministrul turismului Elena Udrea şi ministrul tineretului şi sportului Monica Iacob Ridzi s-au întâlnit la Cazinoul din Sinaia cu reprezentanţii Asociaţiei Microregiunii Bucegi. La dezbateri au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, deputatul Cristian Burlacu, senatorul Georgică Severin, consilieri judeţeni şi locali. Reprezentanţii Ministerului Turismului au declarat că se vor implica activ în organizarea Festivalului Olimpic European pentru Tineret. Elena Udrea i-a asigurat pe cei prezenţi că jumatate din cele 83 de milioane necesare dezvoltării infrastructurii vor veni de la bugetul de stat. Marele eveniment din 2013 presupune pârtii noi, omologarea internaţională a celor vechi, construcţia unui stadion şi a mai multor trambuline, dar şi amenajarea unui poligon de biatlon.
Ministrul tineretului şi sportului şi-a propus două obiective: implicarea în organizarea jocurilor olimpice pentru tineret şi pregătirea din timp a sportivilor români, în vederea obţinerii unui număr cât mai mare de medalii. Monica Iacob Ridzi va convoca toate federaţiile care sunt implicate în organizarea festivalului olimpic şi va pune la punct bazele sportive pentru pregătirea sportivilor.
Printre subiectele dezbătute în cadrul conferinţei de presă s-a numărat şi problema reducerilor de personal din cadrul celor două ministere, dar şi a tichetelor de vacanţă. Elena Udrea a afirmat că va fi solidară cu Guvernul şi că, dacă va trebui, va accepta să lucreze cu mai puţini oameni în subordine chiar dacă acest lucru presupune mai multă muncă. Şi ministrul tineretului şi sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat că va fi făcută o reorganizare a direcţiilor judeţene, a cluburilor sportive şi a tuturor structurilor teritoriale aflate în subordinea ministerului. În ceea ce priveşte tichetele de vacanţă, fiecare român le va primi de la stat, cu o valoare de până la 1.500 de euro. Ele se adresează strict turismului intern. Prin implementarea acestei măsuri, Ministerul Turismului doreşte introducerea unei noi metode de stimulare a turismului intern.
La finalul zilei, primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea le-a oferit celor două doamne o plimbare cu telecabina până la cota 1400. Următoare întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Microregiunii Bucegi va avea loc la Buşteni, la începutul lunii februarie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=-WMuvI3YaZQ

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co