Actualitate

Expozitii si spectacole la Busteni

Casa de Cultură din Buşteni a pregătit pentru luna martie un calendar cultural plin de evenimente pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Pentru doamnele din staţiune, conducerea instituţiei a pus la punct un spectacol de zile mari, care să le bucure şi să le aducă zâmbetul pe buze. Astfel, pe 6 Martie, sărbătoritele vor putea urmări dansuri moderne şi populare, recitaluri la pian şi chitară, dar şi scenete de teatru. Mai mult, tinerii care frecventează cursurile de pictură, au pregotit o expoziţie de pictură, care va aduce primăvara în sufletele doamnelor.
Evenimentele culturale în Buşteni nu se opresc aici. Veţi putea urmări un recital instrumental pe 7 martie, iar în perioada 5 – 15 martie la Casa de Cultură se va organiza o tabără pentru 30 de tineri cu dizabilităţi auditive şi de vorbire.
Şi copiii sunt aşteptaţi la Casa de Cultură, deoarece vor putea un spectacol organizat special pentru ei. Piesa de teatru „Fata Babei şi Fata Moşului” va putea fi urmărită 19 martie, pentru că teartrul de copii va veni în staţiune. De asemenea,  instituţia a mai pregătit şi un Festival de Poezie, intitulat „Primăvara Poeţilor”. Acesta se va organiza pe 26 martie, iar instrarea la spectacol este gratuită. Aşadar, la Buşteni, luna martie va însemna multe evenimente culturale, dar şi cadouri pentru doamne şi domnişoare special pregătite pentru ziua lor.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Ln_Vl9EBZJE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co