Actualitate

Fără E-uri în alimente, din 2013

Potrivit ultimelor decizii ale Comisiei Europene, din iunie 2013, alimentele vor conţine mai puţine E-uri. Aditivii nu vor mai fi permişi în paste făinoase, pâine simplă, miere, apă, suc de fructe, iaurt, unt sau compot. Nici mezelurile sau brânzeturile nu scapă de reglementările europene. Din 2013, numărul aditivilor permişi va scădea serios. Până atunci, putem alege singuri ce mâncăm, consultând lista pusă la dispoziţie de Comisia Europeană. Puţini sunt românii care înainte de a cumpăra un produs se gândesc să vadă ce conţine. Pentru majoritatea, cel mai important este termenul de valabilitate, apoi preţul şi abia la urmă eticheta. Singurele produse care nu vor fi afectate de legile Comisiei Europene sunt dulciurile, snacks-urile, sosurile şi băuturile aromatizate, care vor avea în continuare destul de multe E-uri.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co