Social

Festivalul „Peștera –Padina”, se va desfășura în zona Telecabina Peștera

În perioada 16-17 august, Consiliul Județean Dâmbovița, cu sprijinul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, va organiza Festivalul „Peștera –Padina”, ce se va desfășura în zona Telecabina Peștera din Masivul Bucegi.
Evenimentul are ca scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Bucegi, realizarea unor spectacole şi a unor momente culturale inedite, educarea participanţilor în protejarea mediului înconjurător şi practicarea mişcării în aer liber.
În data de 16 august, la ora 15:00, folclorul și muzica de petrecere vor asigura o atmosferă festivă, printr-un spectacol susținut de Orchestra Populară „Chindia”, dirijat de Ionuț Dumitrescu, alături de binecunoscutul interpret Alin Trocan, împreună cu solistele Loredana Dobrescu Kiraly, Ileana Pavelescu precum și cu acordeonistul Marian Mateescu. Celebrul artist Paul Surugiu Fuego va susține, de asemenea, un concert cu band-ul său; pe data de 17 august, ora 15:00 va avea loc un concert ai cărui protagoniști sunt Vița de Vie și Lovebite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co