Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fortele de interventie si alarmele false

Alo…112? Nu văsupăraţi, veniţi repede pe strada Onceşti, din Urleta, că-mi arde casa!…Cam aşa trebuie să fi sunat apelul telefonic primit la Dispeceratul Unic de Urgenţă în seara zilei de 19 ianuarie. Autospeciale cu apă, salvări şi echipaje ale poliţiei au plecat în trombă către imobilul 670, cu intenţia de a salva casa cuprinsă de flăcări. Însă, când au ajuns acolo… surpriză. Nici urmă de flacără. După ce au stat de vorbă cu cei din zonă, forţele de intervenţie au făcut strânga-nprejur şi s-au întors în Câmpina. Mai puţin şeful de post care a rămas pe strada Onceşti pentru a afla cine este persoana care a sunat la 112. Şi, bineînţeles pentru a o sancţiona.
Deşi de când s-a înfiinţat Dispeceratul Unic 112, numărul alarmelor false a scăzut, iată că totuşi se mai întâmplă. În cazul de faţă se pare că vinovaţi sunt chiar proprietarii imobilului, care observând că ies scântei pe coş au pus mâna imediat pe telefon.
Pe această cale forţele de intervenţie reamintesc cetăţenilor faptul că sunt pasibili de amenzi usturătoare dacî apelează serviciul 112 fără motiv întemeiat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=K2Ty0a_O6WI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co