Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Fotbal pe bani

A durat 4 luni…dar s-a terminat! Este vorba despre campionatul de fotbal al Colegiului Naţional Nicolae Grigorescu, campionat care s-a desfăşurat după regulile mondialelor. La start s-au înscris 17 echipe, care au pus bani, în speranţa că cel mai bun va lua „potul” cel mare. O competiţie în care pasiunea şi dorinţa de a câştiga au fost foarte mari. Un aspect interesant al campionatului organizat la Colegiului Naţional Nicolae Grigorescu a fost acela că toate meciurile au fost arbitrate de o colegă a fotbaliştilor, o colegă care chiar este arbitru.
După patru luni s-a ajuns şi la finală! Elevii de 11C şi cei de la 12 D au intrat în teren şi a început meciul.
Alexandru Grecu, profesorul de sport care ţine neapărat ca acest campionat al liceului să meargă mai departe, a stat pe tuşă şi a încercat să fie imparţial. Oricum, nu putea trece de arbitru! Oricum, spera ca elevii de clasa a 11-a să fie mai buni decât colegii lor mai mari.
Dorinţa profesorului de sport s-a dovedit a fii „câştigătoare”. La finalul unui meci extrem de disputat elevii de clasa a 11-a s-au impus în faţa celor de a 12-a, cu scorul de 5-1 şi au plecat acasă cu cea mai mare parte a banilor pe care celelalte echipe i-au pus la bătaie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=RTE0WM9QlnU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co