Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Gluma continua

Continuăm să vă surprindem! Şi asta este foarte bine! Fericiţii câştigători de până acum nu au crezut, până nu ne-au văzut… la uşile lor, cu premiul în braţe. Aşa s-a întâmplat şi cu Felicia Ilinca, câştigătoarea acestei săptămâni.
De data aceasta, micuţa domnişoară Diana Muşat a fost cea care a adus norocul în casa altui cititor al ziarului Infomontan de Valea Prahovei. Fiind la vârsta la care începe să descopere literele, Diana a vrut să ne demonstreze că ştie să citească. Aşa că a amestecat taloanele, a ales unul şi…
Imediat după extragere am sunat să dăm vestea. Reacţia: Nu se poate! Este o glumă! Eu nu am câştigat niciodată nimic!” Iar doamna Felicia nu ne-a crezut până a doua zi când am ajuns la poarta casei ei. Ne-a invitat înăuntru, i-am predat televizorul şi, cu ziarul în mână a ţinut să mai spună încă o dată că nu se aştepta să câştige.
Am dat 8, mai sunt 32. Cumpăraţi, completaţi, depuneţi talonul şi… aşteptaţi să fiţi sunaţi! Cu Ziarul Infomontan de Valea Prahovei puteţi să câştigaţi!   
httpv://www.youtube.com/watch?v=0AFRbWj7WqY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co