Actualitate

Gratuit la înot!

De săptămâna viitoare copiii din Câmpina au liber la distracție… în apă! Pe perioada vacanței, ei beneficiază de intrare gratuită la Bazinul de Înot Didactic din oraș, însă în anumite condiții. Trebuie făcută mai intâi o programare, iar biletul îl reprezintă carnetul de elev, ștampilat la o școală din Câmpina.

Intervalul orar în care elevii pot beneficia de intrare gratuită este de la 9.00 la 15.00, insa nimeni nu se poate balaci mai mult de o oră și jumătate. În rest, biletul costă 20 de lei, atât pentru adulți, cât și pentru copii. De menționat faptul că în timpul anului școlar, elevii beneficiază de intrare gratuită doar în timpul orelor și însoțiți de un profesor.

Astfel, în timpul orelor de sport elevii vor putea face înot. Consilierii s-au gândit chiar la înființarea unei secții cu acest profil la clubul sportiv școlar Constantin Istrati din oraș. Între timp însă, pe perioada verii, cei mici se pot înscrie la un curs de inițiere de aproximativ trei săptămâni, la prețul de 120 de lei de persoană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co