Actualitate

Greva carutasilor

Au fost anunţaţi în scris că nu mai au voie să circule pe străzile din Câmpina. Consiliul Local a hotărât acest lucru şi acum trebuie să se trecă la fapte. Auzind acest lucru, căruţaşii care apar foarte des pe străzile municipiului s-au gândit să forţeze mâna celui care a propus proiectul de hotărâre: viceprimarul Ion Dragomir. O idee nu tocmai bună având în vedere răspunsul pe care l-au primit.
Cum cele mai multe căruţe apăreau şi apar din afara municipiului, viceprimarul, care are girul Consiliului Local, este hotărât să ducă acţiunea la bun sfârşit. Nu de alta, dar şoferii s-au săturat să tot evite cătuţele pe care le întâlnesc pe drum.
Puterea exemplului! Aşa cum a fost rezolvată aproape total problema animalelor lăsate nesupravegheate, aşa trebuie făcut şi cu căruţele. Dacă nu se intervine imediat şi cu hotărâre, oamenii vor uita decizia Consiliului Local şi căruţele vor apărea din nou pe străzi. Atelajele vor fi ridicate! Asta e clar! Ce se va întâmpla cu ele?
Dacă totul va decurge aşa cum trebuie, este de aşteptat ca în viitorul foarte apropiat căruţaşii să înţeleagă că nu mai este de glumă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=467WAHR-2hU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co