Actualitate

Greva foamei cu miros de flori

Luiziana Preda vinde flori de când se ştie. Anul trecut, a reuşit să obţină un spatiu prin închiriere temporară de la Primăria municipiului Câmpina chiar pe artera principală, aproape de intrarea pe bulevardul Nicolae Balcescu.  Acum, când contractul a expirat, nu a mai reuşit să obtina prelungirea. Asa ca a ales sa protesteze, intrand in greva foamei chiar in fata primariei, in speranta ca va putea forta mana edilului şef.  
Primarul Horia Tiseanu cunoştea problema. Neprelungirea contractului respectiv este însă o consecinţă a unei hotărâri locale conform căreia nu se vor mai acorda spaţii comerciale nimănui pentru comerţ stradal pe bulevardul central al oraşului.
Cu siguranţă, însă, o soluţie se va gasi. Trebuie însă respectată calea legală, pentru ca toţi cei care vor să liciteze pentru un spaţiu comercial, fie el şi o simpla tarabă să aibă şanse egale.
Deşi femeia ameninţă că va face greva foamei în continuare, reprezentanţii administraţiei locale sunt hotărâţi să păstreze nepătată imaginea centrului municipiului. Ideea de bază? Fără tonete.
httpv://www.youtube.com/watch?v=6j46eALyro0

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co