Actualitate

Gunoaie aruncate la intimplare

Câteva zone din Sinaia au devenit adevărate focare de infecţie din cauza gunoaielor împrăştiate peste tot. Un astfel de exemplu este în zona Prundului unde au fost aruncate la întâmplare resturi menejere şi moloz. Culmea ironiei este că resturile au fost aruncate chiar lângă containerele de gunoi. Angajaţii MontSin Sinaia au umplut astăzi o maşină cu resturile menajere adunate din zonă. Nu este singurul loc unde cetăţenii au preferat să ocolească containerele şi le-a fost mai la îndemână să –şi arunce gunoaiele la întâmplare. Aceeaşi problemă este şi în Azuga, unde operatorul de salubritate se vede nevoit să intervină pentru a aduna resturile împrăiştiate. 
Imaginea oraşului ar trebui păstrată curată, spune operatorul de salubritate, care îi îndeamnă pe sinăieni, dar şi pe turişti să protejeze mediul şi să păstreze curăţenia.
Mormane de gunoi menajer zac şi prin padure.  Autoritatile locale încearcă să găsească cele mai bune măsuri pentru a stopa fenomenul. Deşi sunt montate coşuri de gunoi şi containere, mulţi preferă să îşi lase sacii cu gunoi menajer la întâmplare.
httpv://www.youtube.com/watch?v=LaWutH-bmco

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co