Actualitate

Harta 3D pentru Valea Prahovei

Pentru o mai bună promovare a staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, Asociaţia Microregiunii Bucegi va realiza o hartă 3D a zonei. Ideea le-a venit membrilor asociaţiei în urmă cu câţiva ani şi au depus un proiect pentru a obţine fonduri  externe. În primă fază a fost respins, însă acum au reuşit să obţină fondurile necesare. Zilele trecute, la Sinaia, au fost prezenti reprezentanţii asociaţiei, dar şi cei ai firmei care vor realize  harta.
Banii pentru realizarea proiectului vor fi alocaţi de guvernul Belgian. Si cei care vor realiza harta sunt tot din Belgia şi au demonstrat că sunt profesionişti, pentru că au prezentat în cadrul întâlnirii mai multe hărţi 3D din diferite zone din străinătate.
Asociţia Microregiunii Bucegi a luat naştere ca urmare a identificării unor probleme comune ale comunităţilor în care a luat fiinţă, din dorinţa membrilor fondatori de a soluţiona în mod unitar problemele comune, specifice zonei montane. Membrii ei promovează şi sprijină progresul zonei prin dezvoltarea cu preponderenta a turismului, a activitatilor de sport şi agrement de pe Valea Prahovei. De asemenea, promovează imaginea localităţilor membre în mod unitar şi urmăreşte să acceseze programe de finanţare naţionale şi internaţionale din toate domeniile.
httpv://www.youtube.com/watch?v=yWRmdw0TVPo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co