Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Iepurasul a venit in Busteni

Casa de Cultură şi Primăria oraşului Buşteni au organizat astăzi un concurs de încondeiat ouă. Ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor pascale, administraţia locală a vrut să le facă o surpriză elevilor din oraş. Aşa că tinerii au desenat cum au ştiut ei mai bine ouăle, iar apoi acestea au devenit obiectul unei expoziţii. Nu au lipsit nici premiile. Conducerea Primăriei a pregătit pentru şcolari şi preşcolari cadouri dulci cu tot felul de bunătăţi: Iepuraşi din ciocolată, sucuri, biscuiţi, napolitane, ciocolăţi şi bomboane. Tot pentru micuţi, actorii teatrului de păpuşi Hai Hui au urcat pe scenă şi au prezentat piesa „Scufiţa Roşie”. Fiecare copil din oraş a primit daruri din partea administraţiei locale. Mai mult, la concursul de încondeiat ouă, tinerii premiaţi au primit diplome şi premii substanţiale în bani: 50 de lei, pentru cei care au luat menţiuni, 100 lei pentru pentru ocupanţii locului 3, 150 lei pentru locul 2 şi 200 de lei pentru ocupanţii locului I.
În oraşul Buşteni au primit cadouri şi persoanele nevoiaşe. Peste 800 de cadouri au fost pregătite pentru cei cu o situaţie materială precară. Dacă elevii au primit dulciuri, adulţii au avut parte de o adevărată surpriză. Administraţia locală a umplut sacoşele cu multe alimente, pentru ca cei nevoiaşi să aibă de Paşte o masă plină şi îmbelşugată.
În fiecare an, Iepuraşul de Paşti, vine cu multe daruri şi surprize în Buşteni. Sute de pachete au fost distribuite astăzi în tot oraşul, pentru administraţia locală a dorit să le aducă cetăţenilor zâmbetul pe buze şi lumină în suflete.
httpv://www.youtube.com/watch?v=I-ifwGefMQo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co