Imobiliare Valea Prahovei
Social

Iepurasul a venit la sinaieni

Ca în fiecare an, înainte de Sărbătorile Pascale, administraţia locală din Sinaia s-a gândit şi la familiile nevoiaşe din oraş. Aşa că, reprezentanţii Primăriei s-au pus pe treabă şi au achiziţionat produse care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte. Cozonac, ouă, pască, dulciuri, făină, ulei, cafea, zahăr şi drob, sunt doar câteva dintre alimentele care au umplut cele 200 de pachete destinate sinăienilor cu venituri mici. Bucuria a fost mare, deoarece oamenii nu se aşteptau ca Iepuraşul să vină cu asemenea daruri la ei. Cu lacrimi în ochi, sinăienii au primit cadourile şi au mulţumit administraţiei locale pentru surpriza făcută.
Reprezentanţii Primăriei au împărţit alimente specifice Sărbătorilor Pascale în toate cartierele oraşului. Sinăienii au avut ocazia să-şi spună şi problemele conducerii administraţiei locale. Mulţi nu au locuri de muncă sau sunt pensionari cu probleme de sănătate. Au fost fericiţi că au primit alimente. Vor avea o masă îmbelşugată şi vor sărbători aşa cum trebuie, alături de familie, Paştele.
Prin această acţiune, administraţia locală a dorit să le aducă sinăienilor nevoiaşi un strop de bucurie şi lumină în suflete.
httpv://www.youtube.com/watch?v=WLTLVgszpgI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co