Actualitate

Inaugurare la Colegiul Cantacuzino

Eveniment important la Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Oficialităţile locale, cadrele didactice şi elevii au participat la inaugurarea sălii de sport a liceului. După ce s-a muncit intens la renovarea şi modernizarea ei, astăzi a fost redată spre folosinţă. A fost o atmosferă de zile mari la Colegiul Cantacuzino şi pentru a testa aşa cum se cuvine terenul, s-au disputat şi concursuri sportive.
Primarul Vlad Oprea, fost elev al Colegiului Mihail Cantacuzino, a fost mulţumit de rezultat. S-a implicat în reabilitarea sălii şi permanent s-a interesat de modul în care au decurs lucrările. Mai mult, a decis ca tinerii să practice educaţia fizică într-un loc modern şi viu colorat. A rămas impresionat când a văzut rezultatul final şi şi-a adus aminte de anii de liceu.
Echipa de majorete a şcolii a intrat pe teren şi fetele au demonstrat că ştiu să încingă atmosfera şi să-şi încurajeze echipa. Însă, cel mai aşteptat moment a fost meciul de baschet disputat între elevii colegiului şi profesori. Din echipa profesorilor a făcut parte şi primarul Vlad Oprea, care a intrat pe teren şi a făcut echipă cu cadrele didactice. Meciul a fost unul strâns, iar din echipa profesorilor Lăcrimioara Cojoianu, directorul  instituţiei de învăţământ a marcat cele mai multe coşuri, spre bucuria colegilor.
În ultimele două luni s-a lucrat la foc continuu la sala de sport a colegiului pentru ca astăzi să fie inaugurată. Totul a fost modernizat, pentru ca tinerii să beneficieze de cele mai bune condiţii la orele de educaţie fizică. Conducerea instituţiei de învăţământ i-a sfătuit pe liceeni să practice sportul, deoarece numai aşa se vor dezvolta armonios şi vor avea un corp sănătos.
httpv://www.youtube.com/watch?v=cCkTPzyKfx8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co