Actualitate

Încep înscrierile la gradiniţe şi creşe

Înscrierile la creşe sau la grădiniţe vor începe la finalul lunii mai, potrivit anunțului făcut luni de ministrul Educaţiei. Conform metodologiei şi calendarului trimise spre publicare în Monitorul Oficial, în perioada 20 şi 24 mai se va face reînscrierea copiilor care frecventează creşa sau grădiniţa în acest an şcolar, iar prima etapă de înscriere pe baza celor trei opţiuni exprimate de părinţi este cuprinsă între 27 mai şi 14 iunie.
Etapa a doua de înscriere este cuprinsă între 17 iunie şi 5 iulie, la această din urmă dată fiind anunţate listele copiilor înscrişi şi locurile rămase libere.

În perioada 19 – 29 august are loc etapa de ajustări, adică înscrierea copiilor care nu au fost înscrişi în primele două etape sau care nu au participat la înscriere, iar pe 30 august se vor afişa listele copiilor înscrişi şi numărul de locuri libere după etapa de ajustări.

Toate detaliile privind înscrierea vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educaţiei după publicarea în Monitorul Oficial a metodologiei de înscriere şi a calendarului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co