Actualitate

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI.

Toti cei interesati sa afle noutati, oferte imobiliare deosebite si oportunitati de investitii sunt invitati la Targul National Imobiliar TNI ce incepe vineri, 6 mai, ora 10:00 la Palatul Parlamentului. Editia este una RECORD, deoarece proiectele prezentate in cadrul evenimentului au o valoare totala de peste 2 miliarde de euro, iar ofertele imobiliare si oportunitatile de investitii la care au acces vizitatorii TNI sunt fara precedent! Evenimentul are loc pana duminica, 8 mai, iar accesul se realizeaza din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 362, 136, 385), vizitatorii ce se deplaseaza cu masina personala avand posibilitatea de a parca gratuit in curtea interioara a Palatului Parlamentului.

Incurajam vizitatorii sa instaleze aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact cu participantii targului in mod rapid si sigur. In plus, vizitatorii au acces gratuit in baza Qr codului generat de aplicatia de mobil TNI. Aplicatia este disponibila pe GOOGLE PLAY si APP STORE! Descarca ACUM aplicatia TNI si INTRI GRATUIT!

TNI: Oferte imobiliare cu multiple avantaje pentru vizitatori si preturi intre 10.250 euro si 15 milioane de euro!

“Editia Targului National Imobiliar TNI ce are loc in perioada 6-8 mai la Palatul Parlamentului reuneste peste 25.000 de oferte de locuinte noi: garsoniere, apartamente vile, case de vacanta, din Bucuresti, ILFOV, Sebes, Constanta, Navodari si Mamaia, Valea Prahovei, Dubai si Cipru. Pretul minim din expozitie este de 10.250 euro+tva pentru o casa mobila realizata din container maritim de catre Ocean Art Design. Cea mai scumpa proprietate ofertata in cadrul acestei editie TNI este o vila de 1100 mp in Palm Jumeirah, Dubai care costa 15 milioane de euro si face parte din portofoliul CyDubai, agentie ce vinde imobile in Emiratele Arabe Unite cu preturi incepand de la 122.000 euro.

Pentru cei interesati de achizitia de terenuri, ofertele pornesc la nivel national de la 7.000 euro (teren de 1.148 mp din Scorteni, Prahova) si ajung pana la 2,4 milioane de euro (teren de 2.425 mp ultracentral in Predeal) si fac parte din portofoliul Mervani Invest. In Bucuresti-ILFOV agentia Re/MAX IMPACT scoate la vanzare in cadrul editiei TNI terenuri cu preturi de la 25.000 euro (pentru 1.000 mp in Balteni, ILFOV) si pana la 3,5 milioane de euro (teren cu suprafata de 32.400 mp in Popesti Leordeni).

Vizitatorii Targului National Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu preturi speciale si diverse bonusuri oferite de expozantii TNI. Printre acestea mentionam: reduceri de 15% la apartamentele dezvoltate de OBA different by Luxury, discount de pana la 9.200 euro la apartamentele noi din ansamblul EnVogue Residence Iuliu Maniu, vouchere de 5.000 euro oferite fiecarui vizitator TNI pentru achizitia de garsoniere si apartamente in Axxis Nova Resort & Spa, reducerea avansului necesar rezervarii de la 5.000 euro la doar 2.000 euro pentru casele din Prestige Residence Corbeanca, sistem de panouri solare oferite cadou de catre Mysyp Real Estate la achizitia unei case in ansamblul Laguna Forest Corbeanca, discount de 8% pentru rezervarea apartamentelor din Escape Residence pentru care se plateste un avans de minim 50% si multe alte avantaje pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul TNI.” declara Cristina Bercea, PR Manager al Targului National Imobiliar.

Printre companiile si proiectele imobiliare prezente la targul imobiliar se numara: White Titanic, Elements by the lake, Metropolitan Residence, Laguna Forest, Trio Bridge View, EnVogue Residence, Axxis Nova Resort & Spa, Magnolia Urban Village, Banca Transilvania, Imobiliare Dubai, Plaza Residence, OTP Bank, Quantum Garden, Panorama City, Militari Residence, The Money Advisor, Central Address, iResidence, Color Life Residence, 123Credit, Sisesti 59 Garden, Ansamblul Valea Ciresilor, CyDubai, RE/MAX IMPACT, Start Finance, Axxa Grup, Ocean Art Design, Emax Real Estate, Ansamblul rezindential Uranus 1, Ideal Residence, Prestige Residence, Mervani Invest, MovingBox Relocation, Escape Residence, Ego Estate, Cresida Management, OBA different by Luxury, Crown Towers etc.

TNI: Situatia preturilor in imobiliare si nivelul cererii de locuinte

Dupa ce piata imobiliara din Romania a dat dovada de maturitate si adaptabilitate, depasind cu bine incertitudinile legate de pandemie, tensiunile socio-politice resimtite in actualul context geopolitic au dus la o variatie pozitiva a preturilor in imobiliare, datorata scumpirii materialelor de construire si a dificultatilor intampinate pe lanturile de aprovizionare. Conform indicelui Imobiliare.ro, partener TNI, la nivel national pretul mediu solicitat pentru un apartament in ultimele 31 de zile a ajuns la valoarea de 1654 euro/mp, in crestere cu 2,8 procente fata de luna februarie 2022, aspect ce a dus initial la o amanare in deciziei de cumparare de imobile. Pe de alta parte, emiterea unui numarul mic de autorizatii de construire si preferinta romanilor pentru cumpararea de proprietati noi in detrimentul celor vechi a dus la o revenire rapida a cererii de locuinte. �Dupa socul resimtit la inceputul crizei din tara vecina, cand cererea scazuse brusc pe un fond puternic emotional, piata rezidentiala si-a revenit in ultimele 3 saptamani, astfel incat cererea este din nou la nivelul de dinainte de 24 februarie. Pe fondul cererii crescute si a cresterii costului de constructie, ne asteptam ca preturile apartamentelor sa continue acest trend ascendent.�, a declarat Daniel Crainic, Director de Marketing Imobiliare.ro

Revenirea cererii de locuinte este confirmata si de datele publicate de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara prin care in luna martie 2022 au fost vandute, la nivelul intregii tari, 72.123 de imobile, cu 23% mai multe fata de luna februarie a acestui an, si cu 14% mai multe fata de perioada similara a anului 2021. Datele ANCPI arata ca cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate in Bucuresti (14.423), Ilfov (4.626) si Cluj (4.035).

TNI: Oferte imobiliare variate, preturi pentru toate bugetele

Bucurestiul si Ilfovul raman zonele cu cea mai dinamica piata imobiliara din tara, iar in cadrul targului imobiliar din 6-8 mai vizitatorii vor gasi oferte atractive din toate zonele de interes ale capitalei pentru toate tipurile de imobile si inclusiv terenuri.

Cele mai mici preturi sunt pentru locuintele vechi, iar in cadrul targului vizitatorii au acces si la proprietati aflate la revanzare prin intermediul agentiei Re/MAX IMPACT ce face parte din reteaua globala RE/MAX, compusa din peste 140.000 de agenti imobiliari. Cea mai ieftina garsoniera ofertata la TNI costa 33.000 euro, are o suprafata de 27 mp utili si este amplasata in Chiajna, iar cel mai ieftin apartament cu 2 camere are suprafata de 44 mp si costa 48.000euro, fiind localizat in aceeasi zona. Apartamentul de 3 camere cu cel mai scazut pret in cadrul TNI este 74.000euro, are 66 mp utili si se afla in Bucuresti, zona Brancoveanu, iar cea mai ieftina vila costa 139.000euro, are 127 mp utili si este amplasata in Balaceanca, ILFOV.

Daca ne referim la imobilele noi ce sunt in preferintele actualilor cumparatori, nordul capitalei continua sa fie un punct de atractie pentru clientii din segmentele medium si premium, acestia fiind atrasi de locuinte cu suprafete mai mari, amplasate mai aproape de parcuri, ce au in proximitate multiple posibilitati de agrement, restaurante de top si unitati de invatamant private, cele mai multe cu predare in limbi straine.

Din dorinta de a le oferi oamenilor un stil de viata nou intr-un proiect tip boutique, dezvoltatorul imobiliar cu capital 100% romanesc, Black Oak Developer&Contractor, a lansat vanzarile pentru un proiect in nordul Bucurestiului. “ELEMENTS by the LAKE este un ansamblu rezidential inconjurat de natura, dar totusi aproape de punctele de interes ale capitalei, fiind amplasat chiar pe malul lacului Straulesti, in apropierea statiei de metrou. Pretul de pornire pentru studiouri este de 85.000 euro, apartamentele cu doua camere au preturi incepand de la 95.000 euro, apartamentele cu 3 camere costa de la 145.000, iar penthouse-urile pot fi cumparate cu preturi incepand de la 280.000 euro” a declarat Mihai Bulancea, General Manager Black Oak Developer&Contractor.

Uranus 1 este cel mai nou ansamblu rezidential situat central, aproape de zona Unirii, in proximitatea Palatului Parlamentului si a hotelului Marriot ce se lanseaza in exclusivitate la TNI. Imobilul este prevazut cu un total de 23 de apartamente cu 2 si 3 camere, iar preturile se situeaza intre 108.000 euro+ tva si 305.000 euro+tva.

IBB Imobiliare Romania prezinta IRESIDENCE in cadrul TNI, singurul proiect din zona Pipera ce se afla in stadiu de dezvoltare si detine certificare BREEAM Excellent. Apartamentele cu 2 camere din IRESIDENCE au pretul de pornire de 83.300 euro+tva, apartamentele cu 3 camere au preturi de la 142.400, iar penthouse-urile costa incepand cu 435.700 euro+tva. Cea mai scumpa proprietate din proiect este cotata la valoarea de 2.099.000 si este vorba despre un penthouse cu 5 camere, 3 balcoane si o suprafata de 698mp. Cladirile ce sunt proiectate conform standardelor BREEAM Excelent au un impact redus asupra mediului, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon si a consumului de energie si un impact major in imbunatatirea calitatii locuirii.

TNI: Investitii cu potential chiar la noi in tara

In ultimii ani s-a putut observa in cadrul editiilor Targului National imobiliar interesul crescut al romanilor pentru achizitia de case de vacanta in tara. Acestia cumparau proprietati pe litoralul romanesc sau la munte cu scopul de se bucura de 1 maxim 2 sejururi in locatie, inchiriindu-le in restul timpului. Odata cu aparitia fenomenului work from home ce continua dincolo de ridicarea restrictiilor impuse in pandemie, romanii s-au putut bucura de mai mult timp petrecut in locuintele de vacanta ce a dus la conturarea trendului second home si la noi in tara, precum si incurajarea dezvoltatorilor romani sa investeasca in acest segment.

In cadrul editiei TNI din 6-8 mai, vizitatorii au acces la cele mai noi proprietati la mare si la munte, ce beneficiaza de facilitati premium. White Titanic este cea mai mare cladire mixed-used de pe litoralul romanesc ce gazduieste 564 de imobile rezidentiale, 10.000m2 de parcari subterane si supraterane, 4 restaurante, fitness & spa center, spatii comerciale, terase, piscine si plaja privata, fiind construit in prima linie la malul marii, in Mamaia Nord.

Axxis Nova Resort & Spa este primul concept integrat de pe litoralul romanesc ce redefineste luxul la Marea Neagra, pune accent pe facilitati high-end si ofera spre vanzare studiouri de 54 mp cu preturi incepand de la 72.000euro, apartamente cu 2 camere de 79 mp cu preturi de la 120.000 euro si apartamente de 3 camere, 115 mp cu preturi incepand de la 201.000 euro.

Agentia Mervani Invest ofera posibilitatea vizitatorilor TNI sa aleaga din peste 600 de oferte imobiliare de pe Valea Prahovei, avand in portofoliu atat unitati locative disponibile in proiecte noi, cat si imobile aflate la revanzare. Preturile pentru locuintele noi cu vedere la munte pornesc de la 50.000 euro pentru o garsoniera in Busteni, 70.000 euro pentru un apartament cu 2 camere in Sinaia si respectiv 136.000 euro pentru un apartament cu 3 camere in Busteni.

TNI: Investitiile in imobile din strainatate – refugiu pentru actuala situatie geopolitica

Interesul pentru investitii in zone considerate refugiu a crescut brusc odata cu declansarea conflictului in Ucraina, iar centrul financiar al Orientului Mijlociu este in topul preferintelor, fiind atractiv si din prisma climei, dar si a facilitatilor fiscale. “Majoritatea romanilor care cumpara locuinte in Dubai o fac in scop investitional, dar avem clienti care au decis sa se mute acolo si au cumparat o proprietate in care sa locuiasca efectiv. Lipsa taxelor si a impozitelor anuale, posibilitatea de a obtine usor finantare direct de la banci din Dubai, precum si faptul ca poti obtine rezidenta pentru propria persoana si rudele de gradul intai reprezinta principalele avantaje ale investitiilor in Emiratele Arabe Unite. In plus, imobilele din Dubai vin la pachet cu licenta de afaceri, respectiv posibilitatea de a derula afaceri pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite. Emax Real Estate are in portofoliu multiple proprietati cu preturi de de pornire de 170.000 de euro si este singura companie acreditata sa realizeze property managment in Dubai. Imobilele se pot cumpara doar cu pasaportul, recuperarea investitiei se face rapid, iar in cadrul Targului National Imobiliar vizitatorii au acces la cele mai mari discounturi la imobilele din Dubai.” declara Andreea Popa, CEO Emax Real Estate.

Alaturi de multiplele oferte de investitii in Dubai, Cihanara Turism & Investitii este incantata sa prezinte in cadrul targului imobiliar TNI multitudinea de oportunitati care sunt disponibile in Cipru de Nord, atat pentru investitori cat si pentru cei care au in vedere stabilirea pe aceasta insula sigura si pasnica. De la apartamente si vile pana la parcele de teren, portofoliul Cihanara detine proprietati ce se potrivesc tuturor intereselor si bugetelor.

TNI: Targ imobiliar cu finantare inclusa

Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor si a facilita tranzactiile imobiliare, in cadrul targului imobiliar din 6-8mai de la Palatul Parlamentului, vizitatorii primesc consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii de credite avantajoase de la reprezentantii: OTP Bank, Banca Transilvania, Start Finance, 123Credit, The Money Advisor si Axxa Grup.

Persoanele ce doresc sa achizitioneze locuinte eficiente energetic pot aplica in cadrul TNI pentru un Credit Imobiliar Ipotecar Certificat ROGBC, conditia obtinerii acestui tip de finantare fiind alegerea unui imobil cu performanta energetica A (consum annual maxim 163 kwh/m2) ce detine certificare emisa de Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi.

TNI: brand 100% romanesc cu renume european si colaborari internationale

Targul National Imobiliar – TNI este evenimentul de referinta pentru piata imobiliara din Romania, ce reuneste intr-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agentii imobiliare, institutii financiar-bancare, fonduri de investitii, institutii de asigurari, management imobiliar, industrii conexe, asociatii profesionale, investitori strategici si institutionali, precum si presa de specialitate. TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din Romania si  unul dintre cele mai relevante din Europa de Est. Avand deja o traditie de 18 ani in acest segment, brandul TNI este international si se bucura de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS® si CEPI-European Association of Real Estate Professions in calitate de Parteneri Internationali. Prin aceste colaborari ne dorim promovarea oportunitatilor de investitii in afara tarii si ridicarea standardelor pietei imobiliare din Romania la nivel international. NAR este asociatia fondata in 1908 ce deserveste mai mult de 1.500.000 de profesionisti imobiliari din Statele Unite si din intreaga lume, iar CEPI este organizatia internationala infiintata in Bruxelles in 1990 cu scopul de a sprijini tranzactiile imobiliare europene si transfrontaliere prin dezvoltarea activitatii profesionistilor imobiliari.

APAIR se adreseaza in cadrul TNI agentilor imobiliari, persoanelor interesate de achizitii imobiliare cu oferte concrete, dar si tuturor celor care pot sprijini refugiatii ucrainieni. Reprezentantii Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) vor fi prezenti in cadrul evenimentului de referinta al pietei imobiliare, adresandu-se atat publicului consumator de servicii imobiliare, cat si agentilor imobiliari “La standul APAIR persoanele interesate de achizitii imobiliare vor gasi oferte diverse si unice, in timp ce vor afla care este activitatea asociatiei si care sunt beneficiile colaborarii cu un REALTOR. Agentii imobiliari sunt de asemenea invitati pentru a afla mai multe informatii despre MLS, avantajele membrilor si proiectele educationale ale asociatiei. Totodata, APAIR va prezenta la TNI rezultatele campaniei de ajutorare si sprijinire a catorva sute de oameni afectati de razboiul din Ucraina.Persoanele care doresc sa se implice in sprijinirea refugiatilor vor putea discuta in cadrul TNI cu voluntarii APAIR si pot contribui la cazarea unor oameni care au mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor”, a declarat Victor Ion, Prim-Vicepresedinte APAIR.

Pentru detalii despre editia Targului National Imobiliar din 6-8 mai va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuita pentru Android si IOS. Mai multe informatii pe www.targulnationalimobiliar.ro

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment, Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Parteneri: Elements by the lake, Axxis Nova Resort & Spa, Exigent Unique Properties, White Titanic, Imobiliare.ro .

Powered by Imopedia.ro .

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro .

Partener media oficial: The Times Investing in Property.

Parteneri Media: Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co