Actualitate

Intalnirea motociclistilor

Un lucru este clar: piaţa moto din România a explodat în ultimii ani. Din ce în ce mai mulţi tineri preferă două roţi în locul celor 4, ale autoturismelor. „Cu pleata în vânt şi libertate în bocanci”… iată una dintre expresiile pe care adevăraţii bikeri le folosesc. Vor să fie recunoscuţi ca adevăraţi participanţi la trafic, vor ca şoferii să ştie că ei există. Recunosc, însă, că fiecare pădure are uscăturile ei.
Cu toţii recunosc un lucru: nu de puţine ori părinţii le cumpără copiilor „moartea pe două roţi”. Tocmai din acest motiv s-au hotărât ca în fiecare zi de joi să se întâlnească la Casa Tineretului, cât mai mulţi, şi să facă un tur de oraş, să le arate celorlalţi participanţi la trafic că se poate circula şi civilizat.
Organizatorul întâlnirii, Uga Bike, recunoaşte faptul că mulţi cred că dacă mergi pe două roţi eşti deja „biker”. Nu este aşa, şi de acest lucru sunt conştienţi şi cei care au de curând motoare care dezvoltă sute de cai putere.
Adevăraţii bikeri din Câmpina şi localităţile din jur au de gând să facă ceea ce pot pentru a schimba părerea proastă care s-o format despre ei. Şi mai vor un lucru: să-i convingă pe tinerii care abia s-au suit pe un scuter sau o motocicletă să circule în mod civilizat. Nu de alta dar îşi pun viaţa în pericol!
httpv://tr.youtube.com/watch?v=En_e3ILbW1E

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co