Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Invatam si coloram

Prichindeii de la Grădiniţa „Floare de Colţ” din Sinaia au participat la concursul naţional „învăţăm şi colorăm”. Zilele trecute s-a încheiat una dintre etape, iar lucrările au fost strânse şi trimise la Bucureşti, acolo unde o comisie le va analiza. În cadrul acestui concurs, micuţii au avut de îndeplinit câteva cerinţe, nu grele, ci pentru vârsta lor . Ei au avut de colorat un personaj deja creionat, iar apoi le-a fost pusă imaginaţia la încercare.
Micuţii au respectat cerinţele impuse şi au dat dovadă de mult talent. Fiecare vrea să câştige, aşa că au pus mult suflet la realizarea desenelor. Grădinarii vor avea parte şi de o premiere pe cinste, la jumătatea lunii iunie, atunci când vor veni rezultatele concursului.
La Grădiniţa Floare de Colţ din Sinaia, micuţii participă la tot felul de activităţi menite să stimuleaze creativitatea copilului, ajutându-l astfel să descopere noi valenţe ale lumii externe, dar şi ale lumii sale interioare. Imaginaţia nu are margini şi, de cele mai multe ori, este suficient un mic impuls pentru a se dezlănţui. Hârtia şi culorile sunt minunate mijloace de exprimare, exersare şi cunoaştere pentru copii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=OqdB1nu8qgE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co