Social

Își “donează” aniversarea pentru Alin Georgescu

Directorul Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, Mihaela Rus, a ales o modalitate inedită de a-și serba ziua de naștere anul acesta, pe 8 octombrie. Emoționată de gravitatea situației cu care se confruntă Alin Georgescu, ploieşteanul de 26 de ani, diagnosticat cu o formă gravă de leucemie, aceasta a decis să-şi “doneze” ziua de naştere pentru a ajuta la strângerea sumei necesare tratamentului de care acesta are nevoie.
Directorul instituţiei de cultură ploieştene a explicat semnificația acestui concept.
În momentul în care s-a decis să adopte acest concept, directorul a luat legatura Alin Georgescu și familia acestuia. Acum mențin contactul permanent.
S-au arătat receptivi la această inițiativă, atât edilii municipiului, care vor contribui financiar la strângerea sumei necesare tratamentului, cât și o parte a colaboratorilor şi sponsorilor teatrului. Alin Georgescu este student la Teatrologie şi fost membru al unor trupe din municipiu, dar și al Asociației Studenților Europeni. A fost diagnosticat cu leucemie în luna mai și a început tratamentul împotriva cumplitei boli. Însă, recent, aceasta s-a agravat și se impune tratament urgent în străinătate. Costurile se ridică la 250.000 de euro, familia fiind nevoită să strângă aceşti bani.
Conturile pentru donații sunt:
RON: RO14BTRLRONCRT0413769201
EUR: RO61BTRLEURCRT0413769201

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co