Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Jucării din materiale reciclabile

Veselie, culoare şi multe zâmbete au dat viaţă în această dimineaţă parcului din faţa Clubului Copiilor din Câmpina. Elevii clasei a IV-a C de la Şcola Gimnazială „Ion Câmpineanu” au fost invitaţi de către Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova să participe la un concurs de jucării confecţionate din materiale reciclabile, din cadrul proiectului Câmpina Verde 2016. Acţiunea a fost organizată pentru cei mici cu ocazia zilei de 1 iunie şi a avut ca scop informarea acestora, printr-o manieră creativă, cu privire la importanţa protejării mediului.

Copiii au venit pregătiţi cu diverse materiale: hârtie, cartoane, plastic, lipici şi acuarele, dar şi cu multe idei pentru transformarea acestora în jucării demne de imaginaţia lor. Concursul de astăzi a fost jurizat şi s-au ales trei câştigători. Premiile au constat în jucării şi cărţi specifice fiecărei vârste în parte. De asemeni, luni, pe 6 iunie, APDT Prahova va organiza o altă serie de concursuri, de data aceasta cu ocazia Zilei Internaţionale a Mediului, sărbătorită pe 5 iunie.

Câmpina Verde este un proiect al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina şi Clubul de Turism şi Arte Escamonde Ploieşti. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi Mol România şi se va încheia pe 15 iulie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co