Actualitate

Justitia vs justitia

Numai în România se poate întâmpla aşa ceva! “Ministerul Justiţiei nu respectă legile din această ţară”. Aceasta este părerea personalului auxiliar şi de specialitate de la Judecătoria Câmpina, care s-a hotărât să nu mai fie tratat altfel decât celelalte segmente de angajaţi din Minister. Pe scurt, grefierii au declanşat un conflict spontan de muncă, lucru care a dus la paralizarea activităţii Judecătoriei Câmpina. Adică…ceva de genul..”buturuga mică răstoarnă carul mare”. Neplata drepturilor salariale câştigate prin sentinţă judecătorească! Acesta este motivul pentru care grefierii au ieşit pe scările Judecătoriei Câmpina. Şi, se pare, gestul lor a fost urmat de foarte mulţi grefieri din Prahova.
Grefierii nu ştiu cu exactitate cât timp vor “paraliza” activitatea la Judecătoria Câmpina. Cert este că nu vor începe munca până când “vocea lor nu va ajunge acolo unde trebuie”. Grefierul şef spune că nu este vorba de sume extreme de mari, dar că nu este posibil ca Ministerul Justiţiei să nu respecte legile!
Şedinţele de judecată au fost suspendate, arhiva este închisă. Adică Judecătoria Câmpina nu mai “funcţionează” pentru că “funcţionarii” sunt în grevă.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=GTXCCRvV-po

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co