Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

La Busteni, “Toata lumea rade canta si danseaza”

Festivalul National al Teatrelor de Revista pentru Copii s-a desfasurat in acest weekend in statiunea Busteni reusind sa umple pana la refuz sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe”. La cea de-a 17-a editie a festivalului au fost prezente 4 trupe din Iasi, Botosani, Constanta si Ploiesti. Liceul teoretic Mihail Kogalniceanu din Constanta a reusit sa impresioneze publicul printr-un numar de acrobatie ce a facut parte din piesa “Ocolul pamantului in 80 de rate”.Membrii juriului au fost incantati deopotriva de toate spectacolele prezentate, astfel ca decizia finala a fost foarte greu de luat.

Juriul a fost format din 8 persoane din cadrul Inspectorului Scolar Judetean Prahova dar si din coregrafi, si directori ai cercurilor culturale din tara. Cu totii au spus ca editia din acest an a fost una dintre cele mai reusite.

Duminica dimineata a avut loc un specatcolul de gala dar si o surpriza din partea copiilor din Busteni care frecventeaza cursurile de dans de la Centrul Cultural Aurel Stroe, in coregrafia lui Dovanca Gabriel. Dupa-amiaza, intr-o atmosfera incendiara s-au decernat premiile pentru cele mai bune spectacole.

Marele premiu din acest an a fost castigat de Palatul Copiilor din Ploiesti insa toti participantii au primit diploma si premii la aceasta editie care s-a desfasurat sub deviza “Toata lumea rade, canta si danseaza”.

Iar pentru ca spectacolul sa fie total profesionistii din trupa de dans “Libertango” din Brasov au oferit un scurt moment …dansant!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co