Actualitate

La un pas de moarte

O bătrână de 72 de ani, din satul Lunca Mare, a fost la un pas să ardă de vie în casă, după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări. Norocul Mariei Coman a fost că un vecin a văzut flăcările şi a fugit imediat la imobilul cu numărul 133, de pe strada Dochieşti. Bătrâna, cunoscută cu probleme medicale, intrase în stare de şoc şi dacă vecinul nu ar fi intervenit cu promptitudine, probabil că ar fi ar de vie. După ce a scos femeia din casa cuprinsă de flăcări, vecinul a sunat la 112. Apoi împreună cu alţi săteni, cu ajutorul unor găleţi, au reuşit să ţină incendiul sub control până la apariţia celor 2 autospeciale ale pompierilor.Intervenţia pompierilor militari s-a dovedit a fi destul de dificilă din cauza faptului că au fost nevoiţi să întindă un dispozitiv de peste 450 de metri pentru a ajunge la casa care ardea.
După ce incendiul a fost stins am stat de vorbă şi cu vecinii care au ajutat la stingerea incendiului. Păsul lor cel mai mare: deşi sunt la o distanţă foarte mică de râul Doftana şi de conducta magistrală care merge către Câmpina şi Ploieşti ai cară şi acum apa cu cobiliţa.
În urma incendiului bătrâna a suferit arsuri de gradul 2 pe mâna şi piciorul stâng, fiind transportată la un spital din Ploieşti. În ceea ce priveşte cauza poroducerii incendiului, pompierii au tras concluzia că totul a plecat de la un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din apropiere.
httpv://www.youtube.com/watch?v=6VMSgzbNUrs

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co