Actualitate

Lectie pentru profesori

Singuri nu pot! Este o realitate pe care am văzut-o în fiecare an. Peste 4.000 de candidaţi au rămas pentru proba finală a examenului de la Şcoala de Poliţie, din Câmpina. Şi, aşa cum s-a făcut în fiecare an, contra unei remuneraţii, au fost chemate cadrele didactice pentru a supraveghea examenul. Examen care va avea loc în liceele câmpinene. Aşa că cei de la Şcoala de Poliţie au chemat cadrele didactice la… oră! De fapt la o şedinţă de „instructaj”. Pentru ca totul să se desfăşoare corect!
Obişnuite să fie cele care dictează ce se face şi ce u, de data aceasta cadrele didactice au trebuit să se simtă ca „la tablă”. Discursul reprezentantului Şcolii de Poliţie a fost destul de dur, tocmai în ideea ca cei care vor trece de examenul scris să fie cei mai buni.
În urmă cu ceva ani se vorbea despre anumite „mânăreli” care se făceau la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Tocmai din acest motiv conducerea a hotărât că lucrurile trebuie să se schimbe. Să devină elevi doar cei care merită. Şi pentru asta este nevoie şi de sprijinul cadrelor didactice, care nu fac parte din sistem şi care, conform celor declarate de Constantin Manea, „nu sunt obişnuiţi cu rigorile sistemului.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co