Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Leonard are nevoie de noi!

La 14 ani, Leonard Polat trăiește altfel decât noi. Pentru el, soarta a creat o altă lume, plină de suferință. Până la 8 ani a fost un copil normal, apoi a început să se simtă rău și a fost diagnosticat cu sindromul Stevens Johnson sever, o boală rară, dar foarte agresivă. În scurt timp, corpul lui a devenit o rană deschisă.

Lui Leonard i-a fost afectată total vederea la ambii ochi și acum este dependent de mama lui, care îl îngrijește în fiecare clipă. Singura bucurie a lui Leonard este frățiorul mai mic, Ezel cu care se joacă așa cum poate.

Părinții lui Leonard sunt divortați și băiatul locuiește cu bunica și mama. Cele două femei au vândut tot ce au avut ca să îl trateze. În țară nu au obținut rezultate, așa că au plecat la Paris luni la rând. În octombrie s-a ivit o rază de speranță și a fost operat la un spital din Salzburg. O primă operație dintr-un total de 3, ce l-ar putea ajuta să își recapete parțial vederea astfel încât să se descurce singur. Pentru celelalte două intervenții la cornee, Leonard are nevoie de 20.000 de euro. Una ar trebui făcută pe 15 decembrie și alta primăvara viitoare.

Leonard poate fi ajutat prin depuneri în conturile deschise la Raiffeisen Bank – titular Constantin Emilia

cont EURO – RO 43 RZBR 00000 60017288608
cont LEI – RO 70 RZBR 00000 60017288607

cod BIC RZBRROBU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co